REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

předkrmy

Imambajald

Salát z baklažánů, paprik a rajčat.

Ljutenice

Předkrm z kápií, cibule, oleje a octa.

Salát z baklažánů

Studený předkrm z baklažánů s rajčaty, česnekem a koprem.

Sigara boregi

V listovém těstě ve tvaru cigár zabalená směs z balkánského sýra nebo fety, čerstvé petrželky a kajenského pepře, tyčinky opečené na oleji dozlatova. Recept z pořadu “VIP Prostřeno” od paní Anife Vyskočilové.

Yesil fasulye – Zelené fazolky s olivovým olejem

Zelené fazolky s olivovým olejem jsou v octě povařené fazolové lusky, podušené spolu s orestovanou cibulí, česnekem a olivovým olejem smíchaným s kapkou vody. Recept z pořadu “VIP Prostřeno” od paní Anife Vyskočilové.

Zelený kaviár

Předkrm z baklažánů

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.