REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z baklažánů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studený předkrm z baklažánů s rajčaty, česnekem a koprem.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
600 gbaklažánů
2 ksstroužků česneku
2 ksrajčat
citrónová šťáva (ocet)
mletý pepř
kopr
olej
sůl

Postup:

1. Omyté baklažány zvolna opečeme po všech stranách na horké pánvi
2. Necháme vychladnout, oloupáme, nakrájíme na malé kousky a posypeme utřeným česnekem se solí
3. Olej rozšleháme s citrónovou šťávou (octem), se solí, s mletým pepřem a nalijeme na baklažány
4. Salát posypeme drobně nakrájeným koprem a ozdobíme dílky rajčat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy