REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelený kaviár

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Předkrm z baklažánů


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
2 ksbaklažánů
5 ksstroužků česneku
2 ksrajčat
5 lžičekoleje
1 lžíceocta
petrželka
sůl

Postup:

1. Omyté baklažány upečeme doměkka v dobře vyhřáté troubě
2. Potom je oloupáme, přidáme česnek rozetřený se solí a vařečkou je rozmělníme na kaši
3. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme na malé kousky, slijeme z nich šťávu a přidáme k baklažánům
4. Ke kaši přidáme dvě lžíce jemně nasekané petrželky, ocet a olej, rozmícháme, urovnáme na misku a ozdobíme snítky petrželky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy