k fondue
Bagdádská omáčka
Omáčka z podušených čerstvých žampiónů, smíchaných s majonézou, kečupem, nastrouhanou okurkou a cibulí.
Bylinková omáčka k fondue
Studená majonéza – omáčka vhodná jako příloha k masovým fondue.
Cikánská omáčka k fondue
Studená omáčka vhodná k přípravě masových fondue.
Česnkeková omáčka k fondue
Jednoduchá studená omáčka vhodná k masovým fondue.
Garibaldi omáčka k fondue
Jedna z mnoha studených omáček vhodných jako příloha k masovým fondue.
Garibaldi omáčka s kapary
Studená omáčka k masovým a zeleninovým fondue.
Hořčicová omáčka k fondue
Studená omáčka ke grilovaným nebo restovaným masům.
Jablečná omáčka
Omáčka k masovým fondue připravená z jablek, cukru, citronové šťávy a bílého jogurtu.
Kaparová omáčka
Omáčka k masovým fondue připravená z nasekaných kaparů, majonézy, hořčice a cukru.
Křenová omáčka k fondue
Rychlá studená omáčka k masovým fondue.
Omáčka kari k fondue
Studená omáčka, s příchutí kari, vhodná jako příloha k masovým fondue.
Pepřová omáčka k fondue
Studená omáčka namíchaná z jogurtu, smetany, sýra žervé a pepře.
Pikantní kečupová omáčka
Studená omáčka vhodná na přípravu masového fondue.
Pikantní sýrová omáčka
Pikantní studená omáčka vhodná k masovým fondue.
Pomerančová omáčka
Studená jogurtová omáčka k masovým fondue.
Pomerančová omáčka s křenem
Studená omáčka vhodná na přípravu masového fondue.
Studená rajčatová omáčka
Omáčka na fondue připravená z rajčatového protlaku, jogurtu, hořčice, cukru, oleje a citronové kůry.
Španělská omáčka k fondue
Studená omáčka připravená z majonézy, rajčatového protlaku, jemně rozsekané nakládané červené papriky, koření, vhodná jako příloha k masovým fondue.
Zelená omáčka k fondue
Studená omáčka vhodná na přípravu masového fondue.
reklama