REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Garibaldi omáčka s kapary

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená omáčka k masovým a zeleninovým fondue.


Ingredience:
200 gmajolky
2 lžícehořčice
2 lžícekečupu
1 lžičkasardelové pasty
1 lžičkakapary
citrónová šťáva z jednoho citrónu
čerstvě namletý černý pepř
voda
cukr
sůl

Postup:

1. Majolku promícháme s hořčicí, sardelovou pastou a kečupem
2. Vmícháme citrónovou šťávu, pepř, sůl a podle potřeby trochu vody
3. Nakonec do omáčky vmícháme nasekané kapary a podle chuti přidáme i cukr.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy