REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Garibaldi omáčka k fondue

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z mnoha studených omáček vhodných jako příloha k masovým fondue.


Ingredience:
200 gmajonézy
2 lžícekečupu
2 lžícehořčice
1 lžičkasardelové pasty
citronová šťáva z 1 ks citrónu
pepř
cukr
voda
sůl

Postup:

1. Majonézu promícháme s hořčicí, kečupem a sardelovou pastou
2. Vmícháme citronovou šťávu, pepř, sůl a dle potřeby trochu vody
3. Dle chuti do omáčky zamícháme ještě cukr.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy