REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomerančová omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená jogurtová omáčka k masovým fondue.


Ingredience:
100 gmajolky
1 kelímekbílého jogurtu
1 lžícečerstvě nastrouhaného křenu
1 lžičkacukru
šťáva z jednoho pomeranče

Postup:

1. Nastrouháme křen a promícháme ho s pomerančovou šťávou (můžeme použít i nadrobno nasekaný, oloupaný pomeranč), směs osladíme
2. Dochucený křen promícháme s majolkou
3. Nakonec přimícháme jogurt
4. Důkladně vše promícháme a necháme 30 minut odležet v ledničce.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy