polevy, zdobení, náplně
Barevná bílková poleva na perníčky
Klasická bílková poleva obarvená pomocí potravinářského barviva.
Bílá čokoládová poleva
Poleva na cukroví připravená z mléka, vody, cukru, oleje a kousků bílé čokolády.
Bílková pěna na cukroví
Vyšlehaná tuhnoucí pěna z cukrového sirupu, vaječných bílků a špetka soli, vhodná jako ozdoba cukroví.
Bílková poleva na perníčky
Jednoduchá poleva vhodná na zdobení perníčků.
Citrónová náplň
Máslová náplň do moučníků a cukroví s citrónovou příchutí.
Čokoládová poleva
Poleva ke zdobení cukroví.
Čokoládová poleva III.
Poleva z čokoládové polevy a tuku vhodná na vánoční cukroví.
Čokoládový krém
Jeden z receptů na základní lehký máslový krém, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.
Čokoládový máslový krém
Krém s příchutí čokolády, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.
Jemný máslový krém
Recept na základní lehký máslový krém, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.
Kakaová poleva
Tmavá poleva ke zdobení cukroví a popřípadě moučníků.
Kakaová poleva II.
Jedna z variant přípravy kakaové polevy vhodné na máčení vánočního cukroví.
Kakaový krém
Jeden z receptů na základní lehký máslový krém, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.
Kakaový máslový krém
Krém s příchutí kakaa, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.
Karamelová poleva na cukroví
Cukr rozpuštěný na pánvi, zalitý vodou, povařený dohladka, nakonec zjemněný rozehřátým máslem.
Kaštanové pyré II.
Kaštanové pyré jako ingredience vhodná k přípravě cukroví.
Kaštanové pyré III.
Toto pyré je zajímavou ingrediencí při přípravě cukroví.
Kávový krém
Jeden z receptů na základní lehký máslový krém s lžičkou kávy, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.
Kávový máslový krém
Krém s příchutí kávy, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.
Kokosovo-rumový máslový krém
Krém s příchutí kokosu a rumu, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama