REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelenina v omeletě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vaječné omelety servírované naplněné podušenou zeleninou.


Ingredience:
300 gmladých cuket
12 kskoktejlových rajčat
4 ksnaťové cibulky
4 kspaprik
1 lžíceoleje
1 lžícemásla
sůl
Na omelety:
4 lžícesmetany
100 gšunky
8 ksvajec
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Očištěné papriky nakrájíme na proužky, naťové cibulky i cuketu nakrájíme na kolečka a koktejlová rajčata překrájíme
2. Na rozehřátém oleji a másle lehce opečeme nakrájenou zeleninu, pak směs osolíme a krátce podusíme
3. Vejce rozšleháme se smetanou, osolíme, opepříme a vmícháme na jemno nakrájenou šunku
4. V pánvi na rozehřátém oleji upečeme 4 omelety, naplníme je zeleninou a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy