REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zajíc na houbách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce prošpikovaného zajíce podušené na cibulovém základě spolu s houbami doměkka.


Ingredience:
1 kszajíce
1 kscibule
1 hrneknasekaných hub
1 lžícehladké mouky
4 lžíceoleje
plátek slaniny
mletý pepř
mletý kmín
masový vývar
sůl

Postup:

1. Zajíce odblaníme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, prošpikujeme na nudličky nakrájenou slaninou, osolíme a opepříme
2. Vložíme do kastrolu a na rozehřátém oleji opečeme ze všech stran
3. Pak přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, houby, vše opečeme, posypeme kmínem, podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka
4. Nakonec šťávu zahustíme na sucho osmahnutou moukou a ještě chvíli povaříme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy