REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové rizoto z polotovaru

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Konzerva z vepřového masa ve vlastní šťávě, smíchaná s uvařenou rýží, míchané polévkové zeleniny, cibule a sýra.


Ingredience:
1 konzervavepřového masa ve vlastní šťávě
250 grýže
200 gmíchané polévkové zeleniny
80 gstrouhaného tvrdého sýra
1 kscibule
petrželka
voda
sůl

Postup:

1. Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, stejně tak uvaříme i zeleninu
2. Na sádle z konzervy osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso z konzervy, okapanou zeleninu a po promíchání vše prohřejeme
3. Vmícháme uvařenou rýži, zlehka promícháme, podle chuti osolíme a přidáme na jemno nakrájenou petrželku
4. Jednotlivé porce na talířích posypeme sýrem a pokapeme kečupem.

Poznámka:

Recept na polotovar – vepřové maso ve vlastní šťávě najdete zde: Vepřové maso ve vlastní šťávě, zavařené.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy