REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové maso se sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové maso ve vlastní šťávě povařené na cibulovém základě spolu s rajčatovým protlakem, servírované posypané strouhaným sýrem.


Ingredience:
415 g vepřového masa ve vlastní šťávě (konzerva)
120 g strouhaného sýra
4 lžícerajčatového protlaku
1 kscibule
mletá paprika
sůl

Postup:

1. Z vychlazené konzervy oddělíme sádlo, na něm zpěníme oloupanou nadrobno nakrájenou ciluli, vmícháme mletou papriku, rajčatový protlak a za stálého míchání krátce osmahneme
2. Ke směsi přidáme na menší kousky nakrájené maso, dobře prohřejeme a podle potřeby osolíme
3. Při podávání posypeme pokrm strouaným sýrem.

Doporučení:

Podáváme s vařenými těstovinami.

Poznámka:

Recept na polotovar – vepřové maso ve vlastní šťávě najdete zde: Vepřové maso ve vlastní šťávě, zavařené.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy