REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové maso s játry

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tenké hranolky vepřové plece nebo ramínka podušené spolu s játry na cibulovém základě.


Ingredience:
400 gvepřového masa z plece nebo ramínka
200 gvepřových jater
2 kscibule
1 ksfeferonky
4 lžíceoleje
sůl
voda na podlití

Postup:

1. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme na tenké hranolky nakrájené maso a játra, nasekanou feferonku zbavenou jader
3. Mírně podlijeme horkou vodou a dusíme za občasného podlévání doměkka
4. Hotový pokrm osolíme a ihned servírujeme.

Doporučení:

Tento pokrm podáváme se smaženými hranolky nebo opečenými brambory a nějakým zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy