REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařené jáhly

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jáhly uvařené doměkka a dále upravené dle příslušných receptur.


Ingredience:
200 gjáhel
300 mlvroucí vody
sůl

Postup:

1. Jáhly několikrát spaříme vroucí vodou
2. Spařené vsypeme do 300 ml mírně osolené vroucí vody a pod pokličkou, na mírném ohni 15 minut vaříme (nemícháme)
3. Povařené jáhly odstavíme a přikryté necháme 5-10 minut dojít
4. Uvařené jáhly dále zpracováváme dle příslušných receptur.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy