REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Uzené kotlety se žampióny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky vyuzených kotlet zapečené spolu se žampióny podušenými na cibulce a sýrem.


Ingredience:
500 guzených vepřových kotlet
300 gžampiónů
100 gmásla
100 gstrouhaného sýra
50 gsmetany
50 gcibule
2 ksžloutky
sůl

Postup:

1. Prohřáté vepřové kotlety vložíme do máslem vymazané zapékací mísy
2. Na maso navršíme směs ze žampiónů, pokrájených na plátky a udušených na másle s cibulí a spojených žloutkem vmíchaným do šlehačky
3. Navrch urovnáme tenké plátky sýra, které zakápneme máslem
4. Pokrm krátce zapečeme v troubě vyhřáté na 200 °C.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme například bramborovou kaši.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy