REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Úhoř na roštu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce úhoře potřené solí a pepřem, pokapané citronovou šťávou, na grilu grilované.


Ingredience:
600 gúhoře
3 lžícecitronové štávy
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Čistě omyté porce úhoře stažené z kůže osušíme utěrkou, ostrým nožem nakrojíme několikrát po obou stranách na hřbetní části, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet 2. Gril zahřejeme, na rošt dáme připravené porce úhoře a grilujeme asi 5 minut, pak po obrácení grilujeme hřbetní partii také asi 5 minut
3. Hotové porce klademe na nahřáté talíře a servírujeme s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy