REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Úhoř po finsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V alobalu zabalené porce úhoře spolu s plátky rajčat a citrónů, ugrilované na roštu.


Ingredience:
800 gúhoře
40 gmásla
4 ksrajčat
2 kscitrónů
pepř
sůl

Postup:

1. Čtverce alobalu potřeme máslem, poklademe plátky citrónů zbavených jader, plátky rajčat a osolené a opepřené porce úhoře
2. Z jednotlivých alobalů vytvoříme balíčky, které dáme na dobře rozpálený rošt grilu a pečeme asi 20 minut.

Doporučení:

Balíčky můžeme také upéci v troubě vyhřáté na 200 °C.

Poznámka:

Více o úhoři říčním najdete v našem atlasu sladkovodních ryb: Úhoř říční.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy