REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Úhoř na jehle

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dílky úhoře napíchané na jehle spolu s plátky rajčat, slaniny a kolečky cibule, grilované nebo opečené na pánvi na oleji.


Ingredience:
600 gúhoře
100 gslaniny
50 goleje
3 ksrajčata
2 kscibule
mletý černý pepř
mletá sladká paprika
sůl

Postup:

1. Úhoře nakrájíme na dílky široké tak 2 cm, osolíme, okořeníme paprikou, pepřem a potřeme olejem
2. Na jehly napichujeme střídavě dílky úhoře, plátky rajčat, slaniny a kolečka cibule
3. Rybí špízy grilujeme na rožni, případně v pánvi vymazané olejem, během pečení potíráme olejem.

Poznámka:

Více o úhoři říčním najdete v našem atlasu sladkovodních ryb: Úhoř říční.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy