REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Uhlířina s těstovinami II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na cibulce opečený salám promíchaný s vařenými těstovinami, vejci, kečupem a kořením, při servírovaní pokrm posypaný sýrem.


Ingredience:
400 gtěstovin + voda
400 gměkkého salámu v celku
200 gstrouhaného tvrdého sýra
5 ksvajec
2 kscibule
mletý pepř
kečup
olej
sůl

Postup:

1. Těstoviny uvaříme al dente ve vroucí osolené vodě podle návodu a pak scedíme 2. Ve velkém kastrolu na rozehřátém oleji necháme zesklovatět oloupanou na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájený salám a opečeme
3. Pak přidáme uvařené okapané těstoviny, mícháme a postupně přidáváme vejce, necháme chvilku zatuhnout, poté opět zamícháme, osolíme, opepříme, přidáme kečup, rozdělíme na talíře a posypeme na jemno strouhaným sýrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy