REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvarůžkový tatarák

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na drobno nakrájené olomoucké tvarůžky smíchané s cibulí a kořením, skvělá pochoutka k pivu.


Ingredience:
1 kskoleček olomouckých tvarůžků
1 ksvětší červená cibule
2 ksstroužky česneku
2 lžícesekané pažitky
1 vrchovatá lžíceplnotučné hořčice
1 lžícerostlinného oleje
špetka mleté pálivé papriky
mletý černý pepř
sůl
+ topinky k podávání

Postup:
  1. Tvarůžky rozbalíme, nakrájíme na drobné kostičky, oloupanou cibuli nasekmám na jemno
  2. Tvarůžky s cibulí promícháme v míse s hořčicí, olejem a pažitkou, směs dochutíme mletou pálivou peprikou, papeřem a solí
  3. Podáváme nejlépe na topinkách.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy