Směs z umletého pečeného králičího masa, sardelové pasty, cibulky a koření natřená na krajíčcích bílé veky.
Ingredience:
plátky bílé veky | |
olej na opékání | |
Na směs: | |
200 g | pečeného králičího masa |
50 g | másla |
1 ks | menší cibule |
1 ks | stroužek česneku |
1 lžíce | strouhanky |
trochu sardelové pasty | |
majoránka | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. Krajíčky bílé veky osmažíme na oleji dorůžova
2. V hrnci na másle osmahneme na jemno pokrájenou cibuli a utřený česnek, pak přidáme strouhanku, sardelovou pastu, mleté pečené králičí maso a majoránku, vše dobře promícháme
3. Směs dochutíme pepřem a solí
4. Natíráme na opečené toasty, které narovnáme na plech do trouby a prudce zapečeme.