REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Toasty s játrovou paštikou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Teplé toasty potřené paštikovou pomazánkou, ozdobené nastrouhanými vařenými vejci a kapií.


Ingredience:
8 kstoastů
2 ksmenší konzervy játrové paštiky
2 ksmalé cibule
2 ksvejce uvařené natvrdo
2 lžícekečupu
sladká mletá paprika
worcesterská omáčka
kapie na ozdobu
sůl

Postup:

1. Játrovou paštiku utřeme s kečupem, worcesterskou omáčkou a mletou paprikou
2. Vmícháme na jemno rozsekanou cibuli a podle chuti pomazánku osolíme
3. Vlažné toasty potřeme připravenou pomazánkou a posypeme nahrubo rozstrouhanými vařenými vejce a kouskem kapie.

Doporučení:

Toasty buď opečeme v toustovači nebo nasucho na pánvi.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy