REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Toasty s křepelčími vejci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Křupavé toasty zapečené s křepelčími vejci a na másle dušenou cibulí, žampiony, pršutem a paprikou. Sypané strouhaným sýrem.


Ingredience:
16 kskřepelčích vajec
1 ksčervené papriky
200 gžampionů
100 gpršutu
50 gstrouhaného sýru
worchestr
petrželka
cibule
máslo
pepř
sůl

Postup:

1. Na másle podusíme nakrájenou cibuli, žampiony, pršut a papriku
2. Směs ochutíme worchestem, pepřem a solí
3. Na plátky toastového chleba rozetřeme směs a do půlky toastu rozklepneme křepelčí vejce
4. Toasty dáme na plech vyložený pečicím papírem a dáme zapéct do vyhřáté trouby
5. Když vejce ztuhnou, posypeme strouhaným sýrem, vypneme troubu a necháme sýr roztéct
6. Hotové toasty ozdobíme petrželkou a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy