Křupavé toasty zapečené s křepelčími vejci a na másle dušenou cibulí, žampiony, pršutem a paprikou. Sypané strouhaným sýrem.
Ingredience:
16 ks | křepelčích vajec |
1 ks | červené papriky |
200 g | žampionů |
100 g | pršutu |
50 g | strouhaného sýru |
worchestr | |
petrželka | |
cibule | |
máslo | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. Na másle podusíme nakrájenou cibuli, žampiony, pršut a papriku
2. Směs ochutíme worchestem, pepřem a solí
3. Na plátky toastového chleba rozetřeme směs a do půlky toastu rozklepneme křepelčí vejce
4. Toasty dáme na plech vyložený pečicím papírem a dáme zapéct do vyhřáté trouby
5. Když vejce ztuhnou, posypeme strouhaným sýrem, vypneme troubu a necháme sýr roztéct
6. Hotové toasty ozdobíme petrželkou a podáváme.