REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tiramisu po česku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladký dezert inspirovaný slunnou Itálií, připravený podle české nátury.


Ingredience:
250 gtvarohu
250 mlsilné, čerstvé kávy
1 balenícukrářských piškotů
smetana ke šlehání
cukr dle chuti
granko nebo karamel na dozdobení

Postup:

1. Smetanu vyšleháme a pak ji smícháme s tvarohem a cukrem
2. Nejlépe v čerstvě uvařené a prochladlé kávě namočené piškoty vyskládáme do skleniček střídavě s tvarohovým krémem
3. Skleničky nakonec ozdobíme “grankem” nebo karamelem a dáme do lednice nejméně na 2-3 hodiny vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy