REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarský biftek z lososa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant na pikantní tatarák z lososího masa a dalších ingrediencí.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
500-600 gfiletů z lososa
150-200 gšalotky
4 kssnítky kopru
mletý pepř
sůl
šťáva z pomeranče a limetky

Postup:

1. Lososa neškrábeme, ale nakrájíme ho na malé kostičky
2. K masu přimícháme očištěnou a nadrobno nasekanou šalotku a kopr
3. Nakonec tatarák dochutíme pepřem, solí a citrónovou a pomerančovou šťávou.

Doporučení:

Tatarák z lososa servírujeme s opečenými bílými toasty.

Poznámka:

Existuje spousta variací na lososí tatarák: se zakysanou smetanou, zálivkou vinaigrette, wasabi, koriandrem či lžičkou olivového oleje…

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy