REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarák z lososa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pravý tatarák ze svíčkové hravě nahradíme i jinými ingrediencemi. Chuť je mírně jiná, ale také skvělá!


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
200 guzeného lososa
1 ksšalotky
1 lžícecitrónové šťávy
1 snítkačerstvého kopru
mletý pepř
máslo
sůl
bílé pečivo

Postup:

1. Uzeného lososa nakrájíme na jemno nebo raději naškrábeme ostrým nožem
2. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a nasekaný kopr
3. Tatarák osolíme, jemně dochutíme pepřem a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou
4. Podáváme na plátcích bílé veky namazané máslem.

Doporučení:

Hotové chlebíčky můžeme ještě dozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným na čtvrtky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy