REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarák z kapra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept na tatarský biftek z kapra pochází od třeboňských rybářů, my jsem ho ještě trochu upravili.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
400 gfiletu z kapra bez kůže
2 kscibule
2 ksžloutky
1 lžíceplnotučné hořčice
1 lžícesladkého kečupu
1 lžičkamleté červené papriky
1 lžičkaworcesterské omáčky
1 lžičkamletého kmínu
1 lžičkamletého pepře
1 lžičkasoli
střik citrónové šťávy
několik kapek Tabasca

Postup:

1. Filety z kapra dvakrát přemeleme na masovém strojku spolu s oloupanou a na půlky překrojenou cibulí
2. Přidáme žloutky, hořčici, omáčky a dochutíme kořením
3. Nakonec tatarák zakápneme citrónovou šťávou, osolíme a důkladně promícháme.

Doporučení:

Jako klasický tatarský biftek i rybí tatarák podáváme s čerstvě opečenými topinkami a česnekem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy