REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarák z čerstvého tuňáka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tatarský biftek vyrobený z čerstvého syrového tuňáka, citrónové šťávy, brandy, šalotky a kaparů, dochucený solí, pepřem a koriandrem.


Ingredience:
500 gsyrového čerstvého tuňáka
20 kssnítek koriandru
1 ksšalotky
1-2 lžícebrandy
1 lžícekapary
šťáva z 1 ks citrónu
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Rybí maso nakrájíme velmi na jemno
2. K tuňáku přidáme citrónovou šťávu, brandy, nasekaný koriandr, nadrobno pokrájenou šalotku a kapary, vše důkladně promícháme
3. Nakonec tatarák dochutíme pepřem a solí.

Doporučení:

Takto připravený tatarský biftek servírujeme s opečenými plátky bílé veky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy