REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sýrem plněné kotlety na grilu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nařízlé plátky kotlet, naplněné sýrem Gouda a ugrilované na roštu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksplátky věpřové kotlety (150-200 g)
4 kssnítky petrželky
120 gGoudy v celku
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Vepřové kotlety omyjeme a důkladně osušíme
2. Do každé nařízneme kapsu, kterou uvnitř osolíme a okořeníme pepřem
3. Sýr rozkrojíme na čtyři díly a po jednom kusu vložíme do kapes spolu s omytou a osušenou petrželkou
4. Maso zajistíme párátky, z obou stran okořeníme pepřem, osolíme a mírně potřeme olejem
5. Takto připravené kotlety grilujeme na dobře rozehřátém grilu 6-8 minut po každé straně.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy