REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šunkové klobásky naložené v pivním nálevu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené šunkové klobásky narovnané do sklenice s plátky pomeranče, zalité povařeným nálevem z piva, medu, pepře, česneku a šalvěje, podávané dobře odležené.


Ingredience:
350 gšunkových klobásek
1/2 kspomeranče
1 lžíceoleje
Na nálev:
1 lžičkamletého bílého pepře
1/2 lžičkysoli
2 lžícemedu
5 kslístků šalvěje
2 ksstroužků česneku
2 dlřezaného piva

Postup:

1. Klobásky na koncích nařízneme, opečeme na rozehřátém oleji a narovnáme s plátky pomeranče postupně do sklenice
2. Pivo krátce povaříme s medem, pepřem, šalvějí a solí, přidáme oloupané stroužky česneku, nalijeme na klobásky a necháme zchladnout
3. Připravené klobásky necháme v temnu a chladu 2 dny odležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy