REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená ředkvičková polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vychlazená, rozmixovaná polévka z ředkviček, okurky, bílého jogurtu a řeřichy.


Ingredience:
800 mlbílého jogurtu
200 gokurky
4 kssvazků ředkviček
mletý pepř
hrst řeřichy
sůl

Postup:

1. Omytou nať ze dvou svazků ředkviček si uschováme, omyté ředkvičky i oloupanou okurku nakrájíme na drobno 2. V míse smícháme bílý jogurt, nakrájenou okurku i větší polovinu ředkviček, osolíme, opepříme a rozmixujeme
3. Pak přidáme pokrájenou ředkvičkovou nať, polovinu řeřichy a vše už jen krátce rozmixujeme a dáme do ledničky
4. Vychlazenou polévku rozdělíme na talíře a dozdobíme zbylými ředkvičkami s řeřichou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy