REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Steakový závitek s hermelínem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Závitky plněné šunkou, sýry, slaninou, kapii a pórkem, opečené doměkka.


Ingredience:
4 kssilnějších plátků svíčkové
4 ksplátků šunky
4 ksplátků anglické slaniny
4 ksplátků eidamu
1 kshermelínu
1 kspórku
1 kskapie
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Očištěné plátky svíčkové naklepeme, osolíme a opepříme
2. Na každý steak rozložíme plátek anglické slaniny, ementálu, šunky, přiměřeně nakrájenou čtvrtinu hermelínu, proužek z očištěné kapie a pár koleček nakrájeného pórku
3. Steak pevně zabalíme, stáhneme párátky a na rozehřátém oleji prudce ze všech stran orestujeme (maso musí uvnitř zůstat růžové, obsah závitku se ale musí spojit roztavenými sýry).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy