Inspirujte se také tímto receptem, které pro vás připravil šéfkuchař Honza Řepa. Jde o moderní verzi burgeru z opečené bulkové housky, trhaného hovězího masa a dalších dobrot, dochucený Spak Master remuládou.
Ingredience:
Rozpis na 1 porci: | |
1 ks | burgerová bulka |
2 ks | kolečka rajčete |
150 g | trhané vepřové maso |
malá hrst | listů polníčku |
smažená cibulka | |
Spak Master remuláda: | |
3 lžíce | Spak Master ketchup Jalapeño |
3 lžíce | Spak Master majonéza |
1 ks | sterilovaná okurka |
1 lžička | panenský olivový olej |
drcený pepř | |
mořský sůl |
Postup:
- Nejprve si připravíme Spak Master remuládu: smícháme Spak Master ketchup Jalapeño a Spak Master majonézu, přidáme na drobné kostičky pokrájenou sterilovanou okurku a olivový olej. Dochutíme solí a pepřem.
- Rozkrojenou burgerovou bulku opečeme z každé strany do zlatova a každou půlku potřeme Spak Master remuládou.
- Na spodní část bulky pak navrstvíme polníček, plátky rajčat a teplé trhané maso. Na vrchní část bulky nasypeme smaženou cibulku a překlopíme na spodní bulku s ingrediencemi.
Spak Master ketchup Jalapeño potěší všechny gurmány. Vysoký obsah rajčat (200 g na 100 g výrobku) zaručuje plnou a výbornou chuť. Díky přidaným papričkám jalapeño osloví příznivce pikantní chuti, která se výborně snoubí s klasickým kečupem. Spak Master majonéza je vyrobená z vajec z volného chovu od slepic chovaných na rakouských farmách. Je zcela bez konzervantů a antioxidantů a nenajdete v ní škrob, barviva ani umělá aromata.
Doporučená maloobchodní cena Spak Master ketchupu Jalapeño je 59,90 Kč.
Doporučená maloobchodní cena Spak Master majonézy je 44,90 Kč.
Recept k článku: Sezona grilování je tady, užijte si ji s recepty od Spaku