REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažený salám v trojobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Gothaj obalený v klasickém trojobalu a usmažený na oleji.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce
500 gsalámu Gothaj
100 gstrouhanky
80 ghladké mouky
2 ksvejce
0,1 lmléka
olej na smažení
sůl

Postup:

1. Salám nakrájíme na 1-1,5 cm silné plátky
2. Připravená kolečka Gothaje obalíme v prosáté mouce, ve vejcích osolených špetkou soli a rozšlehaných s mlékem, v prosáté strouhance
3. Pak je osmažíme ve fritovacím hrnci, nebo na pánvičce, z obou stran, dozlatova
4. Podáváme teplé nejlépe s bramborovou kaší a okurkou.

Doporučení:

Servírujeme s bramborovou kaší nebo jinak upraveným bramborem a okurkovým salátem nebo okurkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy