REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Skořicové tousty s medovým máslem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky chleba nebo veky potřené máslem, opečené na plechu (pánvi), servírované teplé, poprášené skořicí a potřené medovým máslem.


Ingredience:
bílý čtverhranný chléb nebo veka
200 gmedu
100 gmásla
skořice

Postup:

1. Chléb nakrájený na plátky tence potřeme máslem a opečeme na plechu (pánvi) z obou stran
2. Opečené pečivo posypeme skořicí a potřeme zbylým máslem, které jsme utřeli s medem
3. Ještě teplé servírujeme například k čaji.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy