REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlé houbové toasty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá teplá směs z mladých hříbků, pancetty a pórku dochucená worchestrem, citronovou šťávou, pepřem a solí, servírovaná na opečeném toustovém chlebu.


Ingredience:
opečený toastový chleba
300 gmladých hříbků
100 gpancetty (lze nahradit anglickou slaninou)
50 gparmazánu
1 ksstroužek česneku
1/2 kspórku
citronová šťáva
cherry rajčátka
worchestr
máslo
pepř
sůl

Postup:
  1. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme plátky hřibů, na kolečka nakrájený pórek, proužky panchetty, za občasného míchání podusíme do měkka
  2. Směs podle chuti, dochutíme worchestrem, citronovou šťávou, pepřem a solí
  3. Rozprostřeme na plátky opečeného toastového chleba, lehce potřené česnekem, posypeme strouhaným parmazánem, ozdobíme kouskem cherry rajčátka.
Poznámka:

Text i foto: D. Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy