REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychtářský plněný kotlet

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kotlety potřené směsí z cibule a česneku, pokladené plátky bůčku, šunky a nivy, přehnuté, opečené dozlatova.


Ingredience:
200 gpaprikového bůčku
200 gnivy
150 gšunky
4 ksvepřových kotlet bez kosti
3 ksstroužků česneku
1 kscibule
mletý pepř
olej na smažení
sůl

Postup:

1. Očištěné kotlety rozklepeme, osolíme a opepříme
2. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme dohněda na rozehřátém oleji a těsně před dokončením přidáme oloupané, na hrubo nakrájené stroužky česneku
3. Připravenou směs natřeme na polovinu kotlety, přidáme plátek bůčku, šunky a nivy, maso přehneme, okraje sklepneme 4. Pak smažíme na rozehřátém oleji asi 5 minut z každé strany.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy