REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlá zabijačková polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Falešná „Prdelačka“ z kroupového jelítka, cibule, sádla, hladké mouky, vody česneku a koření podle reportéra TV Nova Ládi Hrušky.


Ingredience:
1 kskroupového jelítka
1 kscibule
2 ksstroužky česneku
0,5 lvody
1,5 lžícehladké mouky
2 lžičkymajoránky
sádlo (olej)
pepř
sůl

Postup:

1. Oloupanou, na drobno pokrájenou cibuli orestujeme na sádle nebo oleji dozlatova, pak ji zaprášíme moukou a necháme ji zpěnit dorůžova 2. Jelítko vytlačíme ze střívka, zamícháme a pak zalijeme vodou, necháme krátce povařit
3. Polévku dochutíme solí, pepřem, utřeným česnekem a majoránkou.

Poznámka:

Další recepty Ládi Hrušky najdete zde: Recepty Ládi Hrušky z TV Nova rozvířily internetový svět gastronomie v Česku!.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy