REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlá kapustová česnečka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z vývaru, pokrájené kapusty, česneku, másla, pár brambor a koření připravená polévka s typickou chutí a vůní po česneku.


Ingredience:
1/2 kskapusty
3-4 ksstroužky česneku
1 kscibule
cca 1 lvývaru
kousek másla
pár brambor
drcený kmín
majoránka
sůl

Postup:

1. Na másle zesklovatíme na kostičky nakrájenou cibuli
2. Přidáme pokrájenou kapustu, osolíme, okmínujeme a orestujeme, zalijeme vývarem a vhodíme na kostky nakrájené brambory, vaříme 15 minut
3. Nakonec vmícháme rozmačkaný česnek a majoránku, provaříme už jen chvilku.

Doporučení:

Na zahuštění polévky můžeme přidat i jedno rozšlehané vejce.

Poznámka:

Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy