REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí škvarky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky ze sladkovodních ryb osolené, okořeněné pepřem a paprikou, obalené v hladké mouce, usmažené na sádle dozlatova.


Ingredience:
500 gsladkovodních ryb
100 gsádla
hladká mouka
mletá sladká (pálivá) paprika
pepř
sůl

Postup:

1. Ryby nakrájíme na 1 cm velké kostky, osolíme je a okořeníme pepřem a paprikou
2. Okořeněné maso obalíme v mouce
3. Smažíme v rozpáleném sádle dozlatova.

Doporučení:

Rybí škvarky se dají jíst celé, protože kůstky v mase se připálí a změknou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy