REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí hamburger

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na oleji opečené plátky rybího filé, podávané v rozpečených žemlích.


Ingredience:
4 kskuleté žemle
4 ksplátky rybího filé
4 ksplátky sýra
sladká mletá paprika
ostrý kečup
pepř
sůl
olej na opečení

Postup:

1. Plátky rybího filé potřeme solí, ochutíme pepřem a paprikou, opečeme je na oleji
2. Žemle rozkrojíme, vložíme do nich opečené rybí filé a plátky sýra a rozpečeme je v horké troubě
3. Vnitřek dochutíme ostrým kečupem a ihned podáváme.

Doporučení:

Hamburgery můžeme oživit listy salátu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy