REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Saratosa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rybí filé (například z tresky nebo pangasiuse), chvíli marinované, pak zprudka opečené (orestované) na rozpáleném oleji.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksporce rybího filé (treska, pangasius ...)
1 kscibule
4 lžícecitronové šťávy
2 lžíceoleje
1/2 lžičkynasekaného kopru
mletý bílý pepř
sůl

Postup:

1. Smícháme citronovou šťávu, jednu lžičku oleje, nadrobno nasekanou cibuli, posekaný kopr a pepř
2. Marinádou potřeme plátky rybího filé a necháme 15-20 minut marinovat
3. Zbylý olej rozpálíme na pánvičce, vložíme plátky filé a zprudka je opečeme z obou stran, během restování maso potíráme citrónovou šťávou.

Doporučení:

Servírujeme s různě upravenými brambory.

Poznámka:

Tento recept se hodí i na úpravu rybího masa pod grilem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy