REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí polévkové knedlíčky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zavářka do rybích polévek ve formě knedlíčků.


Ingredience:
500 grybího filé
20 gmásla
2 ksden staré rohlíky
1 kscibule
1/2 ksvejce
(strouhanka)
mletý pepř
mléko
sůl

Postup:

1. Pečivo namočeno v troše mléka důkladně vymačkáme
2. K rohlíkům přidáme povolené máslo, vejce a pomleté rybí filé, vše osolíme, opepříme a nakonec přidáme nadrobno nakrájenou nebo nastrouhanou cibuli, promícháme, jestliže je hmota příliš řídká, zahustíme ji strouhankou, bude-li příliš hustá, zředíme ji rozpuštěným máslem
3. Z hmoty vypracujeme podlouhlé knedlíčky, které pak zavařujeme přímo ve vývaru, ve kterém je budeme podávat, což bude trvat cca 5 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy