REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí huspenina

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Maso z bílých ryb uvařené spolu se zeleninou, 2 dny proležené v chladničce.


Ingredience:
800 gbílé ryby
40 gpetržele
40 gmrkve
2 kscibule
sladká paprika
voda
sůl

Postup:

1. Osolené porce ryby necháme asi 20 minut odležet
2. Oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka dáme do hrnce spolu s kolečky očištěné kořenové zeleniny
3. Přidáme ryby, zalijeme vodou a vše přivedeme k varu
4. Ochutíme mletou červenou paprikou a zvolna vaříme asi 1 hodinu
5. Rybí maso vytáhneme, vložíme do hlubší mísy a zalijeme ho procezeným horkým vývarem (pokud máme vývaru příliš mnoho, vaříme ho dále bez ryb, až tekutinu zredukujeme na takové množství, aby byly ryby těsně ponořeny
6. Zalité ryby necháme vychladnout, dáme do chladu a necháme ještě 2 dny proležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy