REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé zapečené s mandlemi

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené rybí filé zapečené spolu se směsí z nadrobno nasekaných mandlí, cibule, citronové šťávy, česneku a koření.


Ingredience:
600 grybího filé
5 lžicnasekaných mandlí
2-3 lžícecitronové šťávy
1 ksstroužku česneku
1 kscibule
mletá skořice
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Do misky dáme na drobno nasekané oloupané mandle, zakapeme citronovou šťávou, přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, oloupaný utřený stroužek česneku, mletou skořici, špetku soli, mletý pepř a vše dobře promícháme
2. Rybí filé naporcujeme, mírně osolíme, prudce po obou stranách na rozehřátém oleji opečeme, potřeme je dostatečným množstvím připravené směsi a vložíme do olejem vymazané zapékací mísy
3. Pak dáme do vyhřáté trouby a při 180 °C zapečeme.

Doporučení:

Podáváme s dušenou rýží a zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy