REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé zapečené s česnekem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Filé potřené rozetřeným česnekem se solí a rajčatovým protlakem, posypané cibulí, pečené doměkka.


Ingredience:
600 grybího filé
2 lžícerajčatového protlaku
4 ksstroužků česneku
1 kscibule
mletý pepř
petrželová nať
olej
sůl

Postup:

1. Filé naporcujeme, potřeme oloupanými, utřenými stroužky česneku se solí a rajčatovým protlakem
2. Naskládáme do olejem vymaštěné zapékací mísy, posypeme oloupanou, na drobno nakrájenou cibulí a opepříme
3. Vložíme do trouby a pečeme při 190 °C asi 25 minut
4. Podáváme ozdobené petrželovou natí, vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy