REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé opečené na pánvi

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na tuku opečené rybí filé, ochucené pepřem, drceným kmínem a grilovacím kořením.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvětší plátky rybího filé
1 velká lžícemásla nebo jiného tuku na opékání
hladká mouka
grilovací koření
drcený kmín
pepř
sůl

Postup:

1. Rybí filé důkladně osušíme papírovými utěrkami, pak maso osolíme a posypeme pepřem, kmínem a grilovacím kořením
2. Takto připravené rybí filety zaprášíme hladkou moukou a vložíme na dobře rozehřátou pánev s rozpuštěným máslem
3. Opékáme z obou stran dozlatova, hotové filety nejlépe ihned podáváme.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme nejlépe různě upravené brambory a zeleninový salát. Filety můžeme také přelít nějakou studenou, nebo i teplou smetanovou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy