REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé na rajčatech

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Filé dušené s rajčaty, česnekem a kečupem.


Ingredience:
600 grybího filé
500 grajčat
40 gkečupu
4 lžíceoleje
petrželka
česnek
kečup
pepř
sůl

Postup:

1. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky
2. Kostky rybího filé osolíme, opečeme na horkém oleji a vyjmeme
3. Na oleji osmahneme na plátky nakrájený česnek, nasekanou petrželku, rajčata a vše dusíme
4. Po chvilce přidáme filé, kečup, osolíme, opepříme a dusíme, dokud filé nezměkne a rajčata se nerozdusí na hustou kaši.

Doporučení:

– Podáváme s vařenými brambory nebo dušenou rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy