REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé po cikánsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušené kostky rybího filé spolu s proužky paprik a plátky rajčat, servírované přelité omáčkou z podušené zeleniny, mléka a mouky.


Ingredience:
400 gfilé
250 gzmrazených rajčat
250 gzmrazených paprik
120 gcibule
250 mlmléka
2 lžícehladké mouky
2 lžičkyoleje
pepř
sůl

Postup:

1. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme proužky paprik a plátky rajčat, směs osolíme a okořeníme pepřem, dusíme do poloměkka
2. Do pánve k zelenině přidáme na kostky nakrájené rybí filé a vše spolu dusíme dalších 15 minut
3. Maso opatrně vyjmeme a urovnáme na talíře
4. Zeleninu zalijeme mlékem, v němž jsme rozkverlali trochu mouky, povaříme a hotovou omáčkou přelijeme porce filé na talířích.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy