REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Růžičková kapusta se sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vařená růžičková kapusta, servírovaná pokapaná olejem a posypaná sýrem, vhodná příloha k pečeným masům.


Ingredience:
600 grůžičkové kapusty
100 gnastrouhaného tvrdého sýra
4 lžíceoleje
sůl

Postup:

1. Růžičkovou kapustu si očistíme, propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a uvaříme doměkka, poté scedíme a necháme okapat
2. Vařenou růžičkovou kapustu servírujeme pokapanou olejem a posypanou nastrouhaným tvrdým sýrem jako přílohu k pečeným masům.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy